[quagga-dev 16636] Fwd: Re: [quagga-users 14713] Re: quagga 1.2.1 can not set route tag

Goodman Leung gbcbooksmj at gmail.com
Sat Jul 22 05:42:04 BST 2017


HI all

this is a bug



-------- Forwarded Message --------
Subject: 	Re: [quagga-users 14713] Re: quagga 1.2.1 can not set route tag
Date: 	Sat, 22 Jul 2017 03:15:39 +0000
From: 	Balaji Gurudoss <balajig81 at gmail.com>
To: 	Goodman Leung <gbcbooksmj at gmail.com>, quagga-users at lists.quagga.net



This is a bug. can you raise a bug so that it gets fixed

Thanks
    Balaji

On Sat, 22 Jul 2017 at 07:59, Goodman Leung <gbcbooksmj at gmail.com 
<mailto:gbcbooksmj at gmail.com>> wrote:

    hello , any one can guide me a way ?


    On 2017/7/21 2:03, Goodman Leung wrote:
>
>     any one  know about this ?
>
>
>     On 2017/7/20 10:16, Goodman Leung wrote:
>>
>>     Hi list
>>
>>     I try to add a tag to static route , but failed
>>
>>     quagga(config)# ip route 1.0.1.0/24 <http://1.0.1.0/24> 10.1.1.1
>>     tag 64
>>
>>     % Ambiguous command.
>>
>>     quagga (config)# ip route 1.0.1.0/24 <http://1.0.1.0/24> 10.1.1.1
>>     tag 64
>>
>>     what is the problem  ?
>>
>

    _______________________________________________
    Quagga-users mailing list
    Quagga-users at lists.quagga.net <mailto:Quagga-users at lists.quagga.net>
    https://lists.quagga.net/mailman/listinfo/quagga-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.quagga.net/pipermail/quagga-dev/attachments/20170722/d7e884d8/attachment.html>


More information about the Quagga-dev mailing list